Utazz ezerrel

További részletek és teljes játékszabályzat : http://www.vakachio.hu/


 


A Játékban a magyarországi kereskedelmi üzletekben forgalmazott, 2019. augusztus 01. – 2019. szeptember 30. között vásárolt a játékszabályzatban megjelölt Chio termékek vesznek részt, amelyekből a Játékosoknak a Játékban történő részvételhez 1  db-ot (egy darab) kell vásárolniuk.


 


Promócióban részvevő termékek:
    Chio Chips sós 70g, 100g, 140g, 240g
   
    Chio Chips sajtos 70g, 100g, 140g
   
    Chio Chips hagymás-tejfölös 70g, 100g, 140g, 240g
   
    Chio Chips paprikás 70g, 140g, 
   
    Chio Chips bacon 70g
   
    Chio Chips újhagymás 70g
   
    Chio Street food Chips gyros style 70g
   
    Chio Street food Chips pizza style 70g
   
    Chio Chips Sea Salt&Olive oil 70g
   
    Chio Intense Chips spicy chicken 65g
   
    Chio Intense Chips spicy tomato 65g
   
    Chio Intense Chips sour cream & spring onion 65g, 130g
   
    Chio Intense Chips chili&lime 65g
   
    Chio Intense Chips jalapeno&cheese 65g
    Chio Taccos 65g
    Chio Big Pep 65g
    Chio Fried Chicken 65g
    Chio pizza Bikers 80g
    Chio cheese Tubes 80g
    Chio mogyorós Flips 100g
    Chio Donuts peanut&caramel 80g

Csak a Tesco áruházakban az alábbi termékek is részt vesznek a promócióban:
    Chio Stickletti 100g
    Chio Stickletti burgonyás 80g
    Chio Stickletti sajtos 80g
    Chio Stickletti hagymás-tejfölös 80g


 


A Játék két szakaszból áll:
(1) az első szakaszban a Játékosok azonnali nyereményekben részesülhetnek, melyek a promóciós csíkfóliával ellátott termékekben véletlenszerűen találhatóak
(2) a másodikban pedig AP kódfeltöltésre kerül sor, amely alapján a napi nyereményeket és az áruházankénti fődíjat nyerhetik meg a Játékosok.


Felhívjuk játékosaink figyelmét, hogy nem minden zacskó tartalmaz kupont.


 


Ha pénznyereményre jogosító kupont találsz a tasakban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy a megfelelő adatok megadása után tiéd lehessen a nyeremény: 06-1-204-5945; chio@chio.hu; Intersnack Magyarország Kft. 1117 Bp. Alíz u. 1.; Postafiók: 1509 Budapest, Pf. 28.


 




A pénznyeremény átvételének feltétele a pénznyereményre jogosító eredeti kupon bemutatása. 

Fénymásolt, sérült kupont nem fogadunk el.




 


A Játékból ki vannak zárva az Intersnack Magyarország Kft. munkavállalói és ezen személyek Ptk. 8:1 § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.


 


A nyeremények adóvonzatát az Intersnack Magyarország Kft. állja. A pénznyereménynél az Intersnack Magyarország Kft., mint kifizető a nyereményekre vonatkozó adó előleg megállapítási és levonási, valamint az erről szóló igazolás magánszemély nyertesek részére történő kiadására vonatkozó kötelezettségének minden esetben eleget tesz. Ehhez szükséges, hogy a nyertes magánszemélyek minden esetben felvegyék személyesen a kapcsolatot az Intersnack Magyarország Kft-vel az alábbi elérhetőségek egyikén (Postafiók: 1509 Budapest, Pf. 28., E-mail: chio@chio.hu, Tel: 06-1-204-5945), továbbá, hogy a kapcsolatfelvételt követően a fenti kötelezettségek teljesítéséhez szükséges személyes adataikat is megadják (ide értve minden esetben az adóazonosító jelet is), amelyeket az Intersnack Magyarország Kft. kizárólag a fenti kötelezettségek teljesítéséhez használ fel. A pénznyeremény átvételének feltétele a kért adatok megadása.


 


Az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik megnyerik az 1000 eurós nyereményt, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy
- Intersnack Magyarország Kft., mint adatkezelő, és VT-SOFT Software Kft, mint adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a promócióval összefüggésben, annak időtartama alatt az adatkezelési bejelentésben foglaltak szerint kezelje;
- nyertesség esetén nevüket és Facebook profilképüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a promócióval kapcsolatosan nyilvánosságra hozza;
- a Nyertesekről és a nyereményük átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készüljön, melyet az Intersnack Magyarország Kft. a termékeinek és szolgáltatásainak ajánlásában illetve hirdetéseiben minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben felhasználja a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett;


 


A pénznyeremény átutalását a nyertes kérheti eurós számlaszámra, valamint forintos számlaszámra is. Forintos számlaszámra történő utalás esetén ezer eurónak megfelelő forint összeget utalunk a számlára. Ebben az esetben az utalást megelőző hónap 15. napján érvényes MNB árfolyamot vesszük figyelembe.


 


A nyertes a kupon beváltásával kifejezetten elfogadja és hozzájárul a fent leírt feltételekhez.
Ha a  beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített feltételek bármelyikének, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja a Szervező és Lebonyolító egyoldalú döntése alapján.
Az azonnali pénznyereményre a Játékos abban az esetben jogosult, ha a fenti megadott módon jelentkezik a nyeremény átvételéért és rendelkezésre áll az eredeti nyerő kupon.
A nyertes Játékosok kötelesek együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átvételére a fentiekben leírtak alapján sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertes Játékosok nem tesznek eleget, és így a nyeremények átadása meghiúsul, úgy e körülmény a Szervező vagy Lebonyolító terhére nem értékelhető.


 


A nyertes és nem nyertes termékkel a játékosok részt vehetnek a naponta sorra kerülő, továbbá a főnyeremények sorsolásán.

Már 1 db termék megvásárlásával is regisztrálhatod pályázatod a http://www.vakachio.hu/ oldalon, a vásárlást igazoló blokkon szereplő AP kódot vagy online vásárlás esetén az emailben kapott rendelésszámot/azonosítót a vásárlás időpontjával (év, hónap, nap, óra, perc), a vásárlás helyével, valamint a vásárolt termékkel és annak Ean kódjával együtt!


 


Áruházankénti  fődíj nyeremények:
Auchan áruház:Párizs (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)
Tesco áruház: London (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)
Spar, Interspar áruház: Amsterdam (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)
CBA Príma csoport: Madrid (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)
Coop áruház: Róma 1 db 2 fős nyaralás, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)
Real csoport: Barcelona (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)
Kerekes Privát és Privát Max üzletláncok: Milánó 1 db (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)
Goods Market csoport: Bécs 1 db (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, egyéni utazással, hotel***)
Euro Family csoport: Bécs 1 db 2 fős (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, egyénileg, hotel***)
Egyéb áruházak: Berlin (2 fő, 4 nap, 3 éjszaka, reggelivel, repülővel, transferrel, illetékkel, hotel***)

Napi nyeremény:  összesen 61 db Garage store  backsider hátizsák


A blokkot jól őrizd meg, mert nyereményedet csak annak ellenében veheted át!


 


Kérdésed van? A promócióval kapcsolatban írj az info@vakachio.hu e-mail címre.


 


A képek illusztrációk!