Legyél Te is Chio milliomos!
Pénznyereményre vagy Chio termékre jogosító kupont találhatsz a promóciós csíkfóliával ellátott Chio Chips (70g, 100g, 140g, 150g) és Chio Intense Chips (65g, 70g, 140g) termék tasakjában.

A promócióban résztvevő termékek:
    Chio Chips sós 70g, 100g, 140g, 150g, 240g
    Chio Chips sajtos 70g, 100g, 140g, 150g
    Chio Chips hagymás-tejfölös 70g, 100g, 140g, 150g, 240g
    Chio Chips paprikás 70g, 140g, 150g
    Chio Chips bacon 70g
    Chio Chips újhagymás 70g
    Chio Street food Chips gyros style 70g
    Chio Street food Chips pizza style 70g
    Chio Chips Sea Salt&Olive oil 70g
    Chio Intense Chips spicy chicken 65g, 70g
    Chio Intense Chips spicy tomato 65g, 70g
    Chio Intense Chips sour cream & spring onion 65g, 70g, 140g
    Chio Intense Chips chili&lime 65g
    Chio Intense Chips jalapeno&cheese 65g

Beváltási időszak: 2019. április 1. – május 31.


A választék áruházanként eltérő lehet.

FONTOS!
A Tesco áruházakban az önkiszolgáló kassza nem tudja kezelni a kupon beváltást, illetve a házhozszállításnál sem tudják kezelni az akciót.
 
A kuponok beváltására a Spar Supermarket, Interspar, City, Spar Partner, Spar Express, Spar Market üzleteinkben lesz lehetőség.  A Despar üzletek nem vesznek részt a promócióban, valamint az áruházakban az önkiszolgáló kassza sem tudja kezelni a kupon beváltást.


A chipses kuponok egy darab 70g-os sajtos vagy hagymás-tejfölös Chio Chipsre válthatók be.

A Stickletti kuponok egy darab 80g-os sajtos vagy burgonyás Sticklettire válthatók be.

Egy kupon csak 1 db termékre váltható be.

Nem minden zacskó tartalmaz kupont.

Ha pénznyereményre jogosító kupont találsz a tasakban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy a megfelelő adatok megadása után tiéd lehessen a nyeremény: 06-1-204-5945; chio@chio.hu; Intersnack Magyarország Kft. 1117 Bp. Alíz u. 1.; Postafiók: 1509 Budapest, Pf. 28.

A pénznyeremény átvételének feltétele a pénznyereményre jogosító eredeti kupon bemutatása.

Fénymásolt, sérült kupont nem fogadunk el.

A képek illusztrációk.

A Játékból ki vannak zárva az Intersnack Magyarország Kft. munkavállalói és ezen személyek Ptk. 8:1 § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A nyeremények adóvonzatát az Intersnack Magyarország Kft. állja. A pénznyereménynél az Intersnack Magyarország Kft., mint kifizető a nyereményekre vonatkozó adó előleg megállapítási és levonási, valamint az erről szóló igazolás magánszemély nyertesek részére történő kiadására vonatkozó kötelezettségének minden esetben eleget tesz. Ehhez szükséges, hogy a nyertes magánszemélyek minden esetben felvegyék személyesen a kapcsolatot az Intersnack Magyarország Kft-vel az alábbi elérhetőségek egyikén (Postafiók: 1509 Budapest, Pf. 28., E-mail: chio@chio.hu, Tel: 06-1-204-5945), továbbá, hogy a kapcsolatfelvételt követően a fenti kötelezettségek teljesítéséhez szükséges személyes adataikat is megadják (ide értve minden esetben az adóazonosító jelet is), amelyeket az Intersnack Magyarország Kft. kizárólag a fenti kötelezettségek teljesítéséhez használ fel. A pénznyeremény átvételének feltétele a kért adatok megadása.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik megnyerik a nettó 1.000.000 Ft-os nyereményt, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy
- Intersnack Magyarország Kft., mint adatkezelő, és Unit4 VT-SOFT Hungary Kft, mint adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a promócióval összefüggésben, annak időtartama alatt az adatkezelési bejelentésben foglaltak szerint kezelje;
- nyertesség esetén nevüket és Facebook profilképüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a promócióval kapcsolatosan nyilvánosságra hozza;
- a Nyertesekről és a nyereményük átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készüljön, melyet az Intersnack Magyarország Kft. a termékeinek és szolgáltatásainak ajánlásában illetve hirdetéseiben minden további külön hozzájárulás és ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben felhasználja a személyiségi jogok maradéktalan betartása mellett;


 


 


 


A nyertes a kupon beváltásával kifejezetten elfogadja és hozzájárul a fent leírt feltételekhez.

Adatkezelő: Intersnack Magyarország Kft.

Kérdésed van? A promócióval kapcsolatban írj a chio@chio.hu e-mail címre.