Az ősz beköszöntével fontos, hogy tartalmas és természetes snackekkel kényeztessük magunkat a hűvösebb napokon. A Chio új mag- és aszalt gyümölcs keverékei változatos ízeket kínálnak a nap bármely szakában. Magas vitamin- és ásványianyag-tartalmuknak köszönhetően a Chio Fitness, Energy és Vitality mixek gondoskodnak rólunk bárhol, bármikor.

A sportos életmód elengedhetetlen kiegészítője a Chio Fitness Mix: a mandula, kesudió, aszalt ananász, mazsola és vörösáfonya ínycsiklandó keveréke kiváló magnézium- és cinkforrás. A magnézium fontos szerepet játszik a csontok megerősítésében, a cink pedig a szövetek megújulásában segít.

Ha azonnali feltöltődésre vágyunk, a Chio Vitality Mix megfelelő útitárs, hiszen a mandula, aszalt papaya, mogyoró és mazsola izgalmas keveréke nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti, de magas E-vitamin tartalmának köszönhetően kiváló antioxidáns forrás. Az antioxidánsoknak nagy szerepük van a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és az öregedési folyamatok lassításában. A mixben szereplő gazdag B3 vitamintartalom pedig gondoskodik bőrünk egészségének megőrzéséről.

A Chio Energy Mix egy valódi energiabombát rejt magában, hiszen, öt különböző, enyhén sózott magféléből és nagy szemű mazsolából álló pikáns keverék bármikor kitűnő választás. Ez a mix kiemelten gazdag foszforban, ezen kívül sok vasat is tartalmaz. A foszfor segít a fogak és csontok erősítésében, illetve komoly szerepe van anyagcsere-egyensúly megtartásában, a vas pedig nélkülözhetetlen a testünk oxigénellátását biztosító vörösvérsejtek megfelelő működéséhez.

A Chio az Intersnack Magyarország Kft. vezető márkája. Az Intersnack Vállalatcsoport a legnagyobb európai tulajdonú snackgyártó, amely már 145 éve foglalkozik magfélékkel. A gyártás során csak a legkiválóbb magféléket válogatják ki és használják fel, szerte a világból.

A kiemelkedő szakértelem, az ízek harmóniája és szervezetünk szükségletei hívták életre a Chio új magmix-családját.