Készpénzt vagy Chio termékre jogosító kupont találhatsz minden promóciós csíkfóliával ellátott Chio Chips (75g, 150g), Intense Chips (70g) és Chio Exxtra Deep Chips (65g) termék tasakjában.

A promócióban résztvevő termékek:
Chio Chips sós 75g, 150g
Chio Chips sajtos 75g, 150g
Chio Chips hagymás-tejfölös 75g, 150g
Chio Chips paprikás 75g
Chio Chips bacon 75g
Chio Chips újhagymás 75g
Chio Street food Chips gyros style 75g, 150g
Chio Street food Chips pizza style 75g, 150g
Chio Street food Chips cheeseburger style 75g
Chio Street food Chips cevapcici style 75g, 150g
Chio Exxtra Deep Chips grilled steak 65g
Chio Exxtra Deep Chips sweet chili 65g
Chio Intense Chips spicy cheese 70g
Chio Intense Chips spicy tomato 70g
Chio Intense Chips sour cream & spring onion 70g
Chio Intense Chips meat & mustartd 70g

Beváltási időszak: 2016. október 1. – december 16.


A beváltó üzletek listája:
Spar
Auchan
Coop
Príma
Reál
Privát MAX


A kuponok a promócióban részt vevő üzletekben, az adott bolt készletén lévő termékekre válthatóak be.


A chipses kuponok 75g-os Chio Chipsre, 70g-os Chio Xtreme vagy
Intense Chipsre, vagy 65g-os Chio Exxtra Deep Chipsre válthatók be.


A Stickletti kuponok 85g-os ízesített Sticklettire (sajtos, burgonyás, hagymás-tejfölös) válthatók be. Egy kupon csak 1 db termékre váltható be.


Nem minden zacskó tartalmaz készpénzt vagy kupont.
A képek illusztrációk.
A nyeremények adóvonzatát az Intersnack Magyarország Kft. állja.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal írásbeli állásfoglalása szerint a promócióban részt vevő CHIO termékek magánszemélyek általi vásárlása esetén, az akciós termékek csomagolásában elhelyezett bármilyen összegű pénznyeremény a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény rendelkezései szerint egyéb bevételnek tekintendő, így adóköteles jövedelemnek minősül. Az akciós termékek csomagolásán írt tájékoztatásnak megfelelően az Intersnack Magyarország Kft., mint kifizető a nyereményekre vonatkozó adó előleg megállapítási és levonási, valamint az erről szóló igazolás magánszemély nyertesek részére történő kiadására vonatkozó kötelezettségének minden esetben eleget tesz. Ehhez szükséges, hogy a nyertes magánszemélyek minden esetben felvegyék személyesen a kapcsolatot az Intersnack Magyarország Kft-vel az alábbi elérhetőségek egyikén (Postafiók: 1509 Budapest, Pf. 28., E-mail: chio@chio.hu, Tel: 06-1-204-5945), továbbá, hogy a kapcsolatfelvételt követően a fenti kötelezettségek teljesítéséhez szükséges személyes adataikat is megadják (ide értve minden esetben az adóazonosító jelet is), amelyeket az Intersnack Magyarország Kft. kizárólag a fenti kötelezettségek teljesítéséhez használ fel. Tájékoztatjuk ugyanakkor valamennyi a promócióban részt vevő Chio terméket vásárlót, hogy a személyes kapcsolat felvétel, valamint személyes adatok megadásának hiányában az Intersnack Magyarország Kft. nem tud eleget tenni a fentiekben megjelölt kifizetői kötelezettségének, így ezeket valamennyi nyertesnek önadózás keretében kell teljesítenie.

Kérdésed van? A promócióval kapcsolatban írj a chio@chio.hu e-mail címre.